Cornuri aperitiv cu cascaval



Azi am testat o reteta noua de cornuri, dar de data acesta unele sarate, umplute cu cascaval, foarte bune pentru micul dejun, servite alaturi de platouri de aperitive, potrivite pentru pachetelul copiilor pentru scoala. Sunt moi in interior si crocante in exterior,  foarte bune atat calde, cat si reci.

Ingrediente

  • 620 grame faina
  • 200 grame iaurt
  • 200 grame lapte13 grame sare
  • 1 lingurita zahar
  • 2 galbenusuri
  • 35 grame drojdie
  • 250 grame unt 80% grasime rece (de la frigider)

Modul de preparare îl puteţi găsi pe alinacuisine.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

GastroArt Cornuri aperitiv (Rețetă interbelică)

30 Mar 2022 1772

Alături la nevoie! Polițiștii români le-au urat bun-venit refugiaților ucraineni și au oferit dulciuri copiilor (GALERIE FOTO)

26 Feb 2022 1567

Reţetele zilei Cornuri sarate pentru sandvisuri cu ton, aperitiv delicios

28 Apr 2021 3760

Peste 100 de misiuni ale jandarmilor constănțeni, în ultimele șapte zile

11 Sep 2020 2062

Peste 200 jandarmi ai Grupării Mobile au făcut controale în Mamaia, Costinești și Vama Veche. Ce s-a descoperit

17 Jul 2020 2043

Cornuri pufoase umplute cu crema de piersici

27 Sep 2017 2624

Revista presei locale

19 Aug 2017 2483

Atenţie ce desert le oferiţi copiilor! Cornurile cu cremă din magazine conţin glicerină, celuloză şi aromă de unt

14 Mar 2017 4670

Cornuri pufoase umplute cu crema de piersici

13 Feb 2017 3801

LauraAdamache.ro Cornulete cu crema de ciocolata

03 Jul 2016 4003

LauraAdamache.ro Cornulete cu crema de ciocolata

06 May 2016 3412

Revista presei locale

02 Dec 2015 3026

Revista presei locale

27 Nov 2015 2894

lauraadamache.ro Cornuri turcesti cu nutella

25 Jun 2015 3202

lauraadamache.ro Cornuri cu năut şi rozmarin

09 Mar 2015 2431