Luna februarie este dedicata iubirii, iar reteta acestor minunate cornuri pufoase umplute cu crema de piersici este una dintre propunerile mele pentru un mic dejun delicios sau pentru o pauza dulce de la şcoală. In mod sigur le voi introduce pe lista preparatelor pentru sarbatoarea de Dragobete. Pentru crema de piersici am folosit o conserva de compot de piersici, in sirop slab indulcit.
Cornuri pufoase umplute cu crema de piersici – Ingrediente (5 bucati)
Aluat Cornuri pufoase – Ingrediente
- 300 g faina
- 1 ou mediu
- 130 ml lapte
- 30 g unt moale
- 50 g zahar tos fin
- 10 g drojdie proaspata/4 g drojdie uscata
- 1 lingurita plina coaja rasa portocala
- 1 varf cutit sare
- 10 g unt (pentru uns formele pentru cornuri)
- 1 galbenus + 2 linguri lapte (pentru uns cornurile)
- zahar pudra vanilat (pentru pudrat cornurile)
Crema de piersici pentru cornuri pufoase – Ingrediente
- 400 g piersici Sun Food (cantarite dupa ce le scurgem)
- 150 ml lapte
- 150 g zahar
- 3 galbenusuri medii
- 1 ou mediu
- 40 g amidon de porumb
- 1 pastaie de vanilie (doar semintele)
Modul de preparare îl puteţi găsi pe lauraadamache.ro
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: