Dovlecei umpluti cu ton si parmezan



Dovleceii umpluti cu ton si parmezan sunt putin spus minunati! Nu ma dau in vant dupa dovlecei, dar in aceasta combinatie i-as manca oricand, fara nici cea mai mica ezitare. Duminica sunt Floriile, asadar va propun aceasta delicioasa si rapida reteta cu peste pentru masa de pranz sau cina.

Dovlecei umpluti cu ton si parmezan – Ingrediente (2 persoane)

  • 3 dovlecei zucchini medii
  • 1 conserva ton file Lotka in ulei de floarea soarelui (200 g)
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 1 lingura ulei de masline pentru uns dovlceii
  • 1 lingura ulei de floarea soarelui din conserva de ton
  • 25 g parmezan ras
  • ½ ceapa mica rosie sau alba
  • sare
  • piper
  • 150 g mozzarella/cascaval clasic

Modul de preparare îl puteți găsi pe lauraadamache.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.