Retetele zilei

Ecler cu crustă craqueline şi cremă caramel



De Paşte trebuie sa fim rasfatate! Eclere cu crustă craqueline şi cremă caramel. Crusta crocanta da o textura deosebita acestui ecler.  Merita sa-l incercati macar o data!

Vă mai recomand şi Prăjitură Linzer cu nucă

Crusta craqueline

Am pregatit crusta craqueline cu cacao si crusta colorata.

Crusta craqueline cu cacao

Ingrediente

  • 25 grame unt
  • 20 grame zahar
  • 15 grame faina
  • 5 grame cacao

Crusta craqueline colorata

Ingrediente

  • 25 grame unt
  • 20 grame zahar
  • 20 grame faina
  • Putin colorant

Aluatul de choux

Ingrediente

  • 65 grame faina
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1/4 lingurita de sare
  • 60 grame unt taiat cubulete
  • 120 ml apa
  • 2 oua mari usor batute

Crema ganache caramel

Ingrediente

  • 75 grame zahar
  • 150 grame ciocolata alba
  • 200 grame smantana lichida 30% grasime

Modul de preparare îl puteţi găsi pe alinacuisine.ro


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ecler cu crema de cafea si glazura fondant

21 Feb 2017 2252

LauraAdamache.ro Eclere de ciocolata cu crema de ananas

11 Jul 2016 1674

e-retete.ro Eclere cu brânză

12 May 2015 1192

Lauraadamache.ro Eclere de ciocolata cu crema de ananas

22 Sep 2014 2057

Coronita cu vanilie si capsuni

01 Jun 2012 1651

Coronita cu vanilie si capsuni

14 Apr 2012 1613

Eclere

07 Jan 2012 1678

Eclere cu frisca si glazura de ciocolata

31 Oct 2011 1874

5 deserturi pe care sa le incerci macar o data in viata

24 Oct 2010 1693