ecuisine.ro Batoane nutritive cu cereale fără gluten



Intoleranţa la gluten este cea mai răspândită boală genetică din Europa. Dar o poţi dobândi şi în urma curelor de slăbire severe, a tratamentelor medicamentoase sau a infecţiilor digestive.
În funcţie de gradul de intoleranţă la gluten, va trebui să renunţi la pâine şi restul produselor problematice pentru totdeauna sau doar pentru anumite perioade, la recomandarea medicului.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 35 batoane
Ingrediente:
  • 450 g zahăr
  • 1/2 lingurișă sare
  • 50 g semințe de susan
  • 50 g semințe de floarea soarelui
  • 50 g nuci de pin
  • 50 g semințe de dovleac
  • 50 g stafide
  • ulei pentru uns tava
Metoda de preparare o puteți găsi pe ecuisine.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.