ecuisine.ro File de merluciu in sos de portocala



Încearcă această rețetă răcoritoare pentru serile de vară și servește acest preparat rece.

Ingrediente

  • 800 g merluciu
  • 5 portocale
  • 1 lingură amidon grâu
  • 100 g făină albă
  • ulei floarea soarelui
  • 1 linguriță piper boabe
  • 2 foi dafin
  • sare
  • 8-10 fire sparanghel
Rețeta completă o puteți gădi pe ecuisine.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

GastroArt Marinată de pește (rețetă interbelică)

31 Jul 2022 1586

GastroArt Papara de ouă cu cartofi (rețetă interbelică)

12 Jan 2022 1778

Secretele bucătăriei de la Mănăstirea Dervent, dezvăluite de călugărul Efrem într-o nouă carte

29 Sep 2020 3623

Dovlecei umpluti cu ton si parmezan

08 Apr 2017 3311

Varza de Bruxelles la cuptor cu nuci (video)

10 Mar 2017 8599

Chiftele de Peste la Cuptor, de post (video)

07 Mar 2017 12627

Rețeta zilei Savarine. 4 rețete de savarine originale

04 Jan 2016 4779

Rețete pentru Revelion Șalăul care nu trebuie să lipsească din meniul de Revelion

31 Dec 2015 13627

Rețete tradiționale românești Rețete prăjituri pentru sufletul fiecăruia

02 Nov 2015 6786

Bucătăria rațională 14 feluri în care poți să gătești cât mai gustos crapul

05 Oct 2015 40001

ecuisine.ro Fileuri de peste in crusta de seminte

15 Aug 2015 3302

ecuisine.ro Pastrav copt

14 Aug 2015 3420

LauraAdamache.ro Sos picant de rosii si ardei

19 Jul 2015 3434

ecuisine.ro Rosii crocante si rumenite

18 Jun 2015 3209

e-retete.ro Plachie de peste

05 Jun 2015 3195