lauraadamache.ro Biscuiti cu mere


Unii dintre cei mai apreciati biscuiti din Italia se numesc Cuor di mela si sunt produsi de o foarte cunoscuta marca de aici. Mamicile italiene ii aleg pentru pachetelul de scoala al celor mici, i-am cumparat si eu de cateva ori si, desi sunt gustosi, nu se compara cu biscuitii facuti in casa. Reteta de biscuiti cu mere pe care v-o propun astazi se face foarte simplu, iar biscuitii sunt categoric mult mai sanatosi decat cei cumparati.
 
Am folosit mere din curte, daca aveti si voi un mar generos pe aproape, nu va sfiiti sa apelati la fructele lui. Daca nu, le puteti cumpara, cred ca in piata gasim acum mere bune si parfumate. Aluatul acestor biscuiti de casa este foarte fraged, se topeste in gura, si nu va spun cat de minunat se combina cu umplutura de mere usor parfumata cu scortisoara. Asa cum va spuneam, acesti biscuiti umpluti cu mere sunt perfecti pentru pachetelul de scoala, pentru o gustare dulce la serviciu, la micul dejun sau, de ce nu, seara, langa o cana de ceai sau lapte.
Daca si voua va plac aceste fructe gustoase si sanatoase, neaparat sa incercati acesti biscuiti cu mere si scortisoara.

Biscuiti cu mere – Ingrediente (14 bucati)

Aluat fraged pentru biscuiti – Ingrediente
  • 225 g faina
  • 100 g unt
  • 80 g zahar tos fin
  • 1 ou mediu
  • 3 g praf de copt
  • 1 lingura lapte rece
  • 1 varf cutit sare
  • 1 plic zahar vanilat
Umplutura de mere pentru biscuiti – Ingrediente
  • 260 g cubulete de mar (cantarite dupa ce am curatat si taiat merele)
  • 30 g unt
  • 1 lingurita rasa scortisoara
  • 50 g zahar
Buseuri cu ton – Mod de preparare: lauraadamache.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.