29 Jul, 2018 08:56
1839
Bruschette cu macrou in sos tomat, aperitiv de vara
Combinatia dintre macrou in sos tomat si pesto de morcovi este putin spus delicioasa. Este o reteta inedita, pe care va recomand cu drag sa o incercarti in aceasta vara. Puteti folosi acest pesto si pentru paste sau gnocchi, veti obtine preparate cu adevarat deosebite. Bruschetele cu pesto de morcovi si macrou sunt foarte sanatoase, morcovii nu sunt preparati termic, deci isi pastreaza toate proprietatile nutritive. Macroul file Lotka in sos tomat este una dintre conservele mele preferate din gama Lotka. Sub aceasta marca gasim 9 produse, pe baza de macrou si ton, in diverse sosuri si gramaje, dedicate celor care pun accentul pe o nutritie sanatoasa si echilibrata.
Bruschettte cu macrou in sos tomat si pesto de morcovi – Ingrediente (6 persoane)
1 franzela
1 conserva file de macrou Lotka in sos tomat (115 g)
150 g morcovi (cantariti dupa curatare)
50 g miez de nuca/migdale
1 catel de usturoi mare
80 -100 ml ulei de masline
sare
3-4 rosii cherry
12 frunze de busuioc proaspat
Mod de preparare: lauraadamache.ro
Ti-a placut articolul?
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: