lauraadamache.ro Bruschette cu macrou in sos tomat

Bruschette cu macrou in sos tomat, aperitiv de vara

Combinatia dintre macrou in sos tomat si pesto de morcovi este putin spus delicioasa. Este o reteta inedita, pe care va recomand cu drag sa o incercarti in aceasta vara. Puteti folosi acest pesto si pentru paste sau gnocchi, veti obtine preparate cu adevarat deosebite. Bruschetele cu pesto de morcovi si macrou sunt foarte sanatoase, morcovii nu sunt preparati termic, deci isi pastreaza toate proprietatile nutritive. Macroul file Lotka in sos tomat este una dintre conservele mele preferate din gama Lotka. Sub aceasta marca gasim 9 produse, pe baza de macrou si ton, in diverse sosuri si gramaje, dedicate celor care pun accentul pe o nutritie sanatoasa si echilibrata.

Bruschettte cu macrou in sos tomat si pesto de morcovi – Ingrediente (6 persoane)

  • 1 franzela

  • 1 conserva file de macrou Lotka in sos tomat (115 g)

  • 150 g morcovi (cantariti dupa curatare)

  • 50 g miez de nuca/migdale

  • 1 catel de usturoi mare

  • 80 -100 ml ulei de masline

  • sare

  • 3-4 rosii cherry

  • 12 frunze de busuioc proaspat

 Mod de preparare: lauraadamache.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ecuisine.ro Bruschete cu salată de ton și orez

18 Feb 2015 3215

preparate-culinare.ro Bruschete de mămăligă cu midii în sos roşu

22 Jan 2015 2736

Rawveganjoy.ro Bruschete raw

13 May 2014 3906