lauraadamache.ro Cannelloni cu ton si mozzarella



Cannelloni (rulouri umplute din foi de lasagna) sunt perfecti pentru masa de pranz. Astazi va propun o reteta inedita, dar foarte gustoasa, sunt sigura ca o sa va indragostiti de ea. Umplutura este compusa din ton bucati Lotka in suc propriu, mozzarella, capere si busuioc. Ceva de vis!

Nu este deloc o reteta complicata si nici migaloasa, in maxim 30 de minute terminam de asamblat si bagat la cuptor deliciosii nostri cannelloni.

Pentru un gust perfect, am folosit 2 conserve de ton bucati Lotka in suc propriu, sunt conservele pe care le aleg cu drag pentru retetele mele. Nu contin E-uri, nici conservanti, iar ambalajul tonului bucati Lotka, unic pe piata din Romania, prin folia transparenta, ne permite vizualizarea produsului si a consistentei acestuia.

Cannelloni cu ton si mozzarella – Ingrediente (2-4 persoane)

9-10 foi de lasagna
2 conserve ton bucati Lotka in suc propriu (160g/conserva)
400 g rosii bucati in conserva
1 ceapa medie
2 linguri ulei de masline
2 linguri capere

200 g mozzarella (100 g pentru umplutura + 100 g pentru topping)
20 g unt
sare

piper

Mod de preparare pe Retete culinare Laura Adamache 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.