lauraadamache.ro Cheesecake cu cafea si ciocolata


Zilele trecute mi s-a facut o pofta incredibila de cheesecake cu cafea si ciocolata, asa ca nu am stat prea mult pe ganduri si am purces la treaba. Nu exagerez cand va spun ca este cel mai gustos cheesecake fara coacere facut pana acum. Desi imi propusesem sa mananc doar o feliuta subtire, ca sa-mi satisfac pofta, nu m-am tinut de cuvant si am mancat doua felii. Daca va place combinatia dintre cafea si ciocolata, trebuie sa incercati neaparat acest cheesecake. Puteti sa il ornati cu frisca sau cu codite de ciocolata. Eu am ales coditele de ciocolata, nu ca nu mi-ar fi placut si niste frisca, dar nu mai aveam. Reteta de cheesecake este foarte simplu de preparat, cu drag va recomand sa o incercati.

Cheesecake cu cafea si ciocolata – Ingrediente (forma 20 cm Ø)

Blat cheesecake cu cafea si ciocolata 

200 g biscuiti clasici Digestive
100 g unt
2 linguri sirop de artar
1 plic zahar vanilat
1 varf cutit sare

Crema cheesecake

500 g branza mascarpone

25o ml smantana lichida indulcita pentru frisca
100 g zahar pudra vanilat
6 g gelatina foi

2 linguri rase cafea solubila/cafea de orz solubila

Glazura cremoasa de ciocolata

75 ml apa
75 g zahar
150 g ciocolata amaruie

Mod de preparare: lauraadamache.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.