lauraadamache.ro Ciocanele de pui la cuptor


Carnea de pui, cu exceptia aripilor si ciocanelelor, nu este neaparat preferata mea, dar daca este gatita si condimentata cum trebuie, o mananc cu placere. Zilele trecute am cumparat niste ciocanele de puifoarte frumoase, nici mici, nici exagerat de mari, perfecte pentru reteta de ciocanele pane pe care v-o propun  astazi. Nu sunt prajite, desi s-ar putea crede asta avand in vedere crusta uniforma, crocanta si aurie a ciocanelelor, ci sunt coapte, cu doar cate un strop de ulei adaugat pe deasupra fiecarei bucati de carne de pui. Astfel pregatite, sunt mult mai sanatoase decat cele prajite in ulei, iar gustul este absolut minunat.

Ciocanele de pui la cuptor – Ingrediente (8 ciocanele medii)

8 ciocanele pui
2 oua medii
60 ml lapte
70 g pesmet fin
70 g parmezan ras
15 g malai fin
1 lingurita oregano uscat
½ lingurita boia dulce/afumata
½ lingurita mica sare
½ lingurita mica piper
ulei de masline/arahide/floarea soarelui


Mod de preparare: lauraadamache.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.