lauraadamache.ro Coaste de porc cu cartofi la cuptor


Reteta de coaste de porc cu cartofi la cuptor a fost astazi o alegere delicioasa pentru pranz. Acum cateva zile am invitat cativa prieteni la un gratar, dar pentru ca aveam destul de multa carne, am pastrat 4 coaste maricele de porc pentru o alta reteta. Vinerea cam bate vantul in frigiderul meu, asa ca am pregatit un pranz simplu si rapid cu coastele de porc ramase, cartofi, rosii, usturoi si cimbru.

Reteta cu coaste chiar este foarte simpla, poate fi o idee pentru pranz sau chair pentru cina, daca preferati o masa mai bogata.

Am uns coastele dor cu putin ulei, sare, piper si cimbru, apoi le-am lasat in frigider cca 1 ora. Puteti sa le tineti mai mult daca doriti (2-3 ore). Daca vreti, puteti sa folositi si putina boia dulce sau iute, dar de data aceasta eu am ales sa le fac fara, au fost delicioase!

Iata cum fac eu reteta de coaste fragede si suculente de porc la cuptor. Va recomand cu drag sa incercati aceasta reteta simpla cu carne de porc!

Coaste de porc cu cartofi – Ingrediente (2-4 persoane)
  • 4 coaste mari de porc
  • 4 cartofi rosii medii
  • 7-8 rosii cherry
  • 3-4 catei usturoi
  • 2 lingurite cimbru uscat
  • 4 linguri de ulei de floarea soarelui/arahide
  • 200 ml apa
  • sare
  • piper
Mod de preparare: lauraadamache.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.