06 May, 2016 09:37
3382
LauraAdamache.ro
Sunt foarte fragede, iar crema de ciocolata, speciala pentru dulciurile coapte, le da un gust absolut minunat. Crema se poate folosi pentru orice desert copt (tarte, biscuiti, cornuri dospite, cozonac etc.).
Cornulete cu crema de ciocolata – Ingrediente (12 bucati)
Ingrediente Aluat Cornulete
- 275 g faina
- 50 ml lapte
- 1 ou mediu
- 60 g zahar fin vanilat
- 100 g unt moale
- 3 g praf de copt
- 1 varf cutit sare
- 1 lingurita mica rasa coaja portocala
Ingrediente Crema de ciocolata pentru deserturi coapte (300 g cca)
- 160 ml lapte
- 50 g galbenus (2 galbenusuri mari/3 galbenusuri medii)
- 80 g zahar
- 15 g amidon porumb
- 40 g cacao
- 50 g ciocolata neagra/lapte
- 1 lingurita rasa coaja portocala (optional)
- 1 varf cutit sare
Modul de preparare îl puteși găsi pe
LauraAdamache.ro
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: