lauraadamache.ro ​Crema de fasole boabe cu legume si ton, gustare de vara


Crema de fasole boabe cu ton si legume este o gustare perfecta pentru zilele de vara. Reteta de aperitiv cu fasole si ton va asteapta sa o incercati.

Nu stiu cum este la voi, dar aici zilele au inceput sa devina din ce in ce mai calde. Astazi nu prea am avut timp de gatit, asa ca am facut repede pentru pranz acest aperitiv absolut fabulos cu una dintre conservele mele preferate, ton bucati Lotka, in ulei de floarea-soarelui.

Combinatia dintre crema de fasole boabe, legumele fierte, tonul si ceapa rosie este foarte gustoasa!

Daca insotiti acest preparat si cu cateva feliute de paine prajita, o sa fie si mai gustos! Este un apertiv simplu si rapid, va recomand sa il savurati impreuna cu familia sau prietenii in zilele calde de vara.

Crema de fasole boabe cu legume si ton – Ingrediente (4 persoane)
  • 300 g fasole boabe fiarta
  • 3-4 linguri ulei de masline (pentru fasole)
  • 1 lingura ulei de masline (pentru legume)
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • sare si piper dupa gust
  • 300 g mix de legume fierte (mazare, fasole verde, morcovi, cartofi)
  • 2 linguri otet
  • 1 conserva ton bucati Lotka, in ulei de floarea-soarelui (160g)
  • 1 ceapa rosie medie

Mod de preparare: lauraadamache.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.