LauraAdamache.ro Negresa cu naut



Negresa cu naut, da, da, chiar cu naut, mai exact naut boabe, este una dintre cele mai gustoase negrese mancate pana acum. Stiu ca suntem obisnuiti sa vedem nautul in retete sarate, dar va grantez ca si dulciurile in care regasim aceste minunate boabe de naut sunt incredibil de delicioase. Nautul nu se simte absolut deloc, negresa are un gust perfect, de ciocolata, si o consistenta umeda, tipica prajiturii negresa. Negresa cu naut nu contine faina, deci se poate consuma si de catre persoanele intolerante la gluten. Nautul boabe este de la prietenii mei de la Sun Food, bineinteles. Este o prajitura care ne poate insoti cu succes la picnic, sigur o sa va indragostiti de ea daca o s-o incercati.

Negresa cu naut – Ingrediente (forma 22×20 cm)

  • 2 conserve naut boabe (480 g naut scurs)
  • 125 g zahar
  • 4 oua medii
  • 6 g praf de copt
  • 40 g cacao
  • 6 linguri ulei de arahide/floarea soarelui
  • 100 g ciocolata neagra/lapte
  • 1 pastaie vanilie (doar semintele)
  • 1 varf cutit sare

Modul de preparare îl puteți găsi pe LauraAdamache.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Bancul zilei Clandestin pe vapor

28 May 2022 1574

Lauraadamache.ro Salata de fasole boabe cu dovlecei si rosii

30 Oct 2017 2313

Bancul zilei Tanara sotie ii trimite de la spital o telegrama sotului....

10 Jun 2017 2296

Dinții negresei, prăjitura copilăriei noastre

06 May 2017 13508

Negresă cu brânză şi fructe (reţetă video)

03 May 2017 3703

Muffins de post cu vanilie si cacao

02 Mar 2017 3655

Negresă cu cremă de brânză - red velvet cheesecake brownie (video)

22 Feb 2017 4483

Negresa

09 Oct 2016 6050

Rețeta video Negresa cu nuci si gem

29 Aug 2016 9590

Voceaconstantei.ro Negresă cu unt de arahide

07 May 2016 4440