08 Oct, 2014 00:00
6853
Retetele zilei
Nu fac foarte des papanaşi, deşi îi ador, dar ieri mi s-a făcut dor de bunica şi de papanaşii ei, aşa că nu am stat prea mult pe gânduri şi am făcut reţeta de papanaşi a bunicii.
Pentru nişte papanaşi că la carte, bunica spunea că brânză de vaci trebuie să fie grasă şi foarte bine scursă, făină cernută de două ori, să îi prăjim într-o cratiţă cu fund gros şi focul să fie mic.
Papanaşi prăjiţi (9 bucăţi) – Ingrediente
300 g brânză de vaci
200 g făină
1 ou mediu
50 g zahăr
1 linguriţă praf de copt (4 g)
1 linguriţă plină coajă rasă de portocale
1 vârf cuţit sare
1 păstaie vanilie/1 plic zahăr vanilat
500 – 600 ml ulei de arahide pentru prăjit
Reţeta completă pe
Lauraadamache.ro
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: