lauraadamache.ro Peste pane cu cartofi prajiti (reteta la friteuza cu aer cald)


Reteta de peste pane cu cartofi prajiti este atat de simplu de facut, incat sunt convinsa ca o veti introduce in meniul vostru. Eu ador orice preparat prajit, recunosc, de la snitele pana la gogosi, dar, din pacate nu ne permitem sa le mancam atat de des pe cat am dori.

Cartofii prajiti sunt preferatii mei si cred ca si voua va plac, nu-i asa? Nu mai vorbesc de pestele pane care se topeste in gura sau de snitelele fragede si crocante. Cu toate ca sunt delicioase, prajelile nu sunt foarte sanatoase, nu zic sa renuntam in totalitate la ele, dar sa le facem mai rar sau sa incercam sa le prajim cu ajutorul unei friteuze cu aer cald.

Pentru mine, friteuza cu aer cald Heinner HAF-1300WH a fost o adevarata surpriza! Cartofii au iesit crocanti, iar pestele cu o crusta delicioasa si crocanta care si-a mentinut consistenta chiar si dupa ce s-a racit.

Doar pentru cartofii prajiti am folosit o lingura de ulei de masline, pentru peste absolut deloc. Chiar nu imi imaginam ca o friteuza poate prepara, intr-un timp scurt si fara efort, niste preparate atat de gustoase si apropiate ca gust de cele prajite in ulei. Unde mai pui ca scapam de mirosul mancarurilor prajite care, pentru multi dintre noi, este destul de greu de suportat.

Peste pane cu cartofi prajiti – Ingrediente 2-4 portii

8 bucati file de merluciu
2 oua medii
100 g faina
100 g pesmet
2 linguri malai fin

1/2 lingurita mica coaja rasa de lamaie
sare
piper

4 cartofi rosii medii + 1 lingura ulei de masline

Mod de preparare: lauraadamache.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.