lauraadamache.ro Placinta la tigaie cu ton si legume


Recunosc ca am o slabiciune pentru placinte. Chiar si cand sunt 40°C, tot fac cumva sa coc o placinta dulce sau sarata, iar cand nu am timp sa prepar un aluat fraged sau dospit, apelez la tigaie si la acest minunat aluat rapid cu praf de copt. Se face in maxim 10 minute, este potrivit pentru umpluturile sarate si isi mentine consistenta chiar si 2 zile.

Umplutura pe care v-o propun astazi este cu legume fripte si file de ton Lotka in suc propriu. O combinatie reusita pentru toti cei care iubesc retetele cu peste.

Prietenii de la Lotka va asteapta cu o gama bogata de produse pe baza de ton si macrou, fara E-uri, fara conservanti, bucati sau file, in diverse sosuri: ulei de masline, ulei de floarea soarelui, suc propriu, sostomat.

Placinta la tigaie cu ton si legume – Ingrediente (1 placinta de 30 cm diametru)

Ingrediente aluat placinta la tigaie

300 g faina
150-160 ml apa
25 ml ulei de masline
6 g praf de copt
1 lingurita mica rasa sare


Ingrediente umplutura placinta la tigaie

1 vanata mica
1 dovlecel zucchini mediu
½ ardei gras galben
1 conserva file de ton Lotka in suc propriu (200 g)
50 g mozzarella
2-3 linguri de ulei de masline (pentru legume)

Mod de preparare: lauraadamache.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.