lauraadamache.ro Risotto cu macrou si ciuperci

Risotto este unul dintre preparatele mele italiene preferate. Imi place atat de mult incat l-as gati in fiecare saptamana. Pentru ca sotul meu nu este fan risotto, trebuie sa inventez mereu combinatii care sa-l atraga. Ciupercile, fructele de mare, dar mai ales pestele sunt absolut minunate in risotto, de data aceasta am ales pentru masa de pranz un risotto cu macrou si ciuperci champignon. A fost deosebit de gustos, va recomand cu mare drag sa incercati acaeasta reteta, sunt sigura ca o sa va placa.

Sa nu uitam ca macroul este un peste cu un continut ridicat de Omega 3, proteine, vitamine (E, K, D, A, C, B) si minerale (calciu, magneziu, potasiu si seleniu), indiferent de modalitatea de consum aleasa, acesta isi pastreaza proprietatile nutritive. Pe siteul RIO Mare gasiti foarte multe idei de retete inedite pregatite cu aceste conserve delicioase de peste.

Risotto cu macrou si ciuperci – Ingrediente (2 persoane)

150 g orez Arborio/Carnaroli/Vialone Nano
1 conserva Grilled Mackerel RIO Mare in suc natur (120 g)
3 linguri ulei de masline
1 ceapa medie
150 g ciuperci champignon proaspete
400 ml supa vegetala
sare
piper
patrunjel (optional)

Mod de preparare: lauraadamache.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.