lauraadamache.ro Supa crema de rosii cu busuioc si parmezan


Astazi va propun o reteta delicioasa si rapida de supa crema de rosii cu busuioc si parmezan. Recunosc ca am fost destul de sceptica cand am gustat prima data aceasta supa. Nu din cauza rosiilor si nici a busuiocului, ci datorita cojii de parmezan care este introdusa in supa in timpul fierberii. Nu va spun ce gust divin capata supa si cu cate pofta am mancat-o! Vara fac aceasta supa cu rosii proaspete, dar cand nu gasim in piata sau magazine rosii cu gust sau daca nu avem mult timp de stat in bucatarie, va recomand o conserva de rosii intregi de la Sun Food, dulci si gata decojite, numai bune de adaugat in supa sau mancare.

Supa crema de rosii cu busuioc si parmezan – Ingrediente (4 persoane)

1 conserva rosii intregi decojite Sun Food (400 g)
1 ceapa mica
1 tulpina telina apio (10 cm)
2 catei usturoi
1 coaja de parmezan (4-5 cm lungime)
1/2 lingurita rasa zahar
800 ml supa de legume/apa
7-8 frunze busuioc
2 linguri ulei de masline + 25 g unt
sare
piper


Mod de preparare: lauraadamache.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.