Mancare italiana de fasole



Mancarea italiana de fasole, pe numele ei original fagioli all’uccelletto, a fost piesa principala a pranzului de ieri. Pentru ca am avut mai mult timp liber, am pregatit un pranz mai bogat ca de obicei.

Mancare italiana de fasole

  • 300 g fasole boabe Sun Food
  • 200 g suc de rosii
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 catel mare de usturoi
  • 1 crenguta mica rozmarin proaspat
  • 4-5 frunze medii de salvie proaspata
  • 100 ml supa de legume/apa
  • sare
  • piper proaspat macinat
Modul de preparare îl puteţi găsi pe lauraadamache.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

lauraadamache.ro Pui Cacciatora (pui vanatoresc)

05 Jan 2020 4022

preparate-culinare.ro Rulada de iepure cu ierburi aromatice

30 Oct 2014 3309