Pizza umpluta cu spanac





Foarte buna si deloc greu de facut, aceasta pizza umpluta cu spanac poate fi perfecta pentru un pranz in aer liber. Bineinteles ca o puteti servi ca aperitiv sau chiar la micul dejun, asta daca preferati un mic dejun mai consistent.

Ingrediente – Pizza umpluta cu spanac
Ingrediente aluat pt o forma dreptunghiulara de cuptor de 40 cm


600 g faina
250 ml apa
50 ml vin alb
25 g drojdie proaspata/7 g drojdie uscata
2 linguri ulei masline
1 lingurira zahar/miere
2 lingurite rase sare


Ingrediente umplutura Pizza 

1 kg spanac congelat
200 g carne tocata condimentata ( eu am folosit carne tocata din carnati)
200 g mozzarella
3 catei usturoi
2-4 linguri ulei masline
2-3 linguri ulei de masline pt uns pizza

Pizza umpluta cu spanac - Mod de preparare pe www.lauraadamache.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.