Poftă bună cu Gina Bradea Cantucinni cu cacao şi ciocolată albă


 
Cantucinni cu cacao şi ciocolată albă reprezintă una dintre feluritele variante ale renumiţilor „Cantucinni cu migdale“ (Biscotti di Prato), renumitele fursecuri ce-şi trag originile din vremea Renaşterii florentine. Extrem de fini şi aromaţi, crocanţi, aceşti biscuiţi sunt minunaţi de ronţăit la micul dejun, desert, gustare, la pacheţel sau la tv.
 
Ce folosim pentru reţeta de Cantucinni cu cacao şi ciocolată albă

Ingrediente (pentru 6 persoane)

  • Făină 00 250 g
  • Cacao 30 g
  • Zahăr 150 g
  • Ciocolată albă 175 g
  • Ouă întregi 2 buc
  • Unt 60 g
  • Praf de copt 8 g
  • Coajă de portocală răzuită. 
Modul de preparare îl puteți găsi pe pofta-buna.com

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.