15 Jan, 2015 11:30
2075
Retetele zilei
Despre couscous-ul israeli gasiti mai multe informatii aici si mai puteti vedea o reteta interesanta aici
. Am incercat sa il folosesc si in alt fel, intr-o combinatie light, cu multe legume caramelizate in otet balsamic. Rezultatul a fost o garnitura foarte gustoasa care merge la orice, de la pui pana la peste sau un preparat vegetarian care poate fi consumat ca fel principal. Noi l-am servit fierbine, insa am avut ocazia sa il gust si rece, la temperatura camerei si pot spuna ca este la fel de savuros.
Pentru couscous
couscous israeli 1 cana
ulei de masline 1 lingura
apa 3 cani
Pentru legume
ceapa rosie mica 1
ardei gras rosu 1
ardei gras verde 1
ciuperci champignons mici 250 grame
ulei de masline 2 linguri
otet balsamic 3 linguri
sare 1/4 lingurita
piper 1/4 lingurita
Continuarea pe http://www.preparate-culinare.ro/garnituri-si-sosuri/54-couscous-israeli-cu-legume-in-otet-balsamic
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: