21 Oct, 2014 00:00
2339
preparate-culinare.ro
Bibanul se poate inlocui cu fileuri de cod sau alt peste alb care va place/pe care il aveti la indemana deoarece ingredientele folosite sunt universal potrivite alaturi de orice fel de peste: fenicul, capere, marar, vin alb. Carnea va fi delicat gatita in aburul rezultat din vin alb si zeama de lamaie si va imprumuta aromele celorlalte ingrediente alaturi de care "locuieste" in pachetel.
Daca nu sunteti prieten cu feniculul il puteti inlocui cu o ceapa, insa ar fi pacat sa il omiteti, aroma sa inconfundabila nu poate fi inlocuita de niciun alt ingredient.
fileuri de biban
Ingrediente
500 grame fenicul
1 bulb ceapa
1/2 bucata
rosii cherry 6
capere in saramura 2 linguri
ulei de masline
4 linguri marar proaspat tocat
2 linguri zeama de lamaie
2 linguri vin alb sec 50 ml
sare 1/2 lingurita
piper macinat 1/4 lingurita
Rețeta completă o puteți găsi pe www.preparate-culinare.ro/peste-si-fructe-de-mare/121-file-de-biban-pe-pat-de-fenicul-in-pergament
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: