27 Oct, 2014 00:00
2715
preparate-culinare.ro
Mi le si imaginam frumusele si delicate pe masa, in fata unor musafiri surprinsi si incantati. :) Si chiar asa a fost. Cu mentiunea ca si gustul lor este pe masura aspectului: delicat si incantator. Desi par mai migaloase, nu sunt. Puteti inlocui din reteta originala nucile sau migdalele tot cu biscuiti (eu folosesc Tuc original), daca nu le aveti in casa. Le puteti face in avans cu o zi si apoi sa le tineti la rece, sub folie de plastic. Inainte de servire doar le decorati cu somon afumat si marar. Atat de simplu, atat de pretios!
Igrediente (9 mini cheesecakes)
Pentru crusta
bisuiti sarati (crackers) 70 grame
nuci sau migdale macinate fin 30 grame
unt moale (la temperatura camerei) 50 grame
Pentru umplutura
ricotta 200 grame
branza de capra moale (crema) 150 grame
oua 3
zeama de lamaie 1 lingura
sare 1/4 lingurita
piper 1/4 lingurita
Pentru decor
somon afumat 200 grame
marar proaspat cateva crengute
Reţeta completă pe https://www.preparate-culinare.ro/antreuri/116-mini-cheesecakes-cu-somon-afumat
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: