30 Oct, 2014 00:00
3307
preparate-culinare.ro
Este gatit in acelasi fel ca porchetta clasica de porc. Carnea dezosata este umpluta cu ierburi aromatice si seminte de fenicul, rulata si apoi facuta la cuptor.
Ingrediente (4-6 portii)
iepure intreg eviscerat, fara cap 1-1,5 kg
salvie proaspata tocata 4 linguri
rozmarin proaspat 2 linguri
seminte de fenicul 2 linguri
usturoi 4 catei prosciutto feliat 100 grame
sare 1 lingurita piper macinat 1/2 lingurita
ulei de masline 2 linguri
Pentru marinat
vin alb usturoi piper boabe foi de dafin
500 ml 4 catei 1 lingura 2-3
Pentru sos oasele de la iepure
ulei de masline 2 linguri
litri 1/2 linguriţa
vin rosu sec
apa
sare
Rețeta completă pe www.preparate-culinare.ro/carne/124-rulada-de-iepure-cu-ierburi-aromatice
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: