preparate-culinare.ro Rulada de iepure cu ierburi aromatice



Este gatit in acelasi fel ca porchetta clasica de porc. Carnea dezosata este umpluta cu ierburi aromatice si seminte de fenicul, rulata si apoi facuta la cuptor.

Ingrediente (4-6 portii)

iepure intreg eviscerat, fara cap 1-1,5 kg
salvie proaspata tocata 4 linguri
rozmarin proaspat 2 linguri
seminte de fenicul 2 linguri
usturoi 4 catei prosciutto feliat 100 grame
sare 1 lingurita piper macinat 1/2 lingurita
ulei de masline 2 linguri

Pentru marinat

vin alb usturoi piper boabe foi de dafin
500 ml 4 catei 1 lingura 2-3

Pentru sos oasele de la iepure

ulei de masline 2 linguri
litri 1/2 linguriţa
vin rosu sec
apa
sare

Rețeta completă pe www.preparate-culinare.ro/carne/124-rulada-de-iepure-cu-ierburi-aromatice


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ecuisine.ro Paella valenciana

22 Aug 2014 2767