Reţetele zilei Cornuri sarate pentru sandvisuri cu ton, aperitiv delicios


Dragilor, aceste sandvisuri cu ton sunt minunate! Cornurile sarate sunt atat de pufoase, se topesc in gura si o sa vedeti cat de simplu se fac. Ca de obicei am ales ingrediente premium pentru aceasta reteta, printre care se numara si produsul meu preferat de la Lotka, tonul file in suc propriu.

Aceste sandvisuri sunt excelente pentru micul dejun, chiar si cei mici le vor manca cu pofta, garantez. Daca vreti, puteti sa faceti cornurile cu o zi inainte. Dupa ce se racesc, le puneti intr-o punga de plastic, iar a doua zi nu trebuie decat sa le umpleti si sa le savurati impreuna cu cei dragi.

Iata cum se fac aceste delicioase sandvisuri sau cornuri umplute cu ton.

Cornuri sarate pufoase pentru sandvisuri cu ton – Ingrediente (12 cornuri medii)

250 g faina
10 g drojdie proaspata / 4 g drojdie uscata
½ lingurita mica de zahar
30 g parmezan ras
40 ml ulei
150 ml lapte
1 lingurita rasa sare

1 galbenus + 2 linguri lapte (pentru uns)
mac sau susan pentru pudrat cornurile

Umplutura pentru sandvisuri cornuri – Ingrediente

1 borcan ton file Lotka, in suc propriu (200 g)
100 g branza feta
100 g rucola
pesto de masline verzi

Pesto de masline verzi – Ingrediente

150 g masline verzi fara samburi
50-60 ml ulei de masline
30 g migdale/samburi de pin
sare dupa gust (optional)

Mod de preparare: lauraadamache.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.