Spaghetti carbonara cu ton şi dovlecei



Astazi va propun o delicioasa varianta a faimoaselor spaghetti carbonara. Daca in reteta traditionala intalnim doar galbenusuri proaspete, guanciale si pecorino romano sau parmezan, in reteta de astazi vom folosi ton bucati in ulei de masline Lotka, smantana, dovlecei, oua si pecorino. Acum cativa ani am mancat aceste paste carbonara intr-un restaurant din Spoleto si mi-au placut atat de mult incat le fac de atunci de cel putin doua ori pe luna in bucataria proprie. Reteta este foarte simpla si atat de gustoasa, merita incercata macar o data.

Spaghetti carbonara cu ton si dovlecei – Ingrediente (2 persoane)

  • 150 g spaghetti
  • 1 conserva ton bucati Lotka in ulei de masline
  • 2 dovlecei zucchini medii
  • 1 galbenus crud
  • 1 ou mic crud
  • 2 linguri smantana pentru gatit
  • 30 g pecorino romano ras /parmezan ras
  • 20 ml ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper

Modul de preparare îl puteţi găsi pe lauraadamache.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Spaghete Carbonara cu sparanghel, reteta italiana de paste

03 Oct 2017 3646

Spaghete Carbonara cu sparanghel

04 Sep 2017 2351