Avocado are efect în stoparea mirosului neplăcut al gurii


Avocado este un fruct cu multiple proprietăţi pentru organism, despre care se spune că este unul dintre cele mai hrănitoare din lume, ce conţine grăsimi, vitamine, minerale şi fibre, un fruct care nu este acid, nici alcalin şi care se digeră repede, scrie Agerpres.ro.

Avocado este bogat în Omega 9 (acid oleic), un acid gras esenţial pe care corpul îl poate produce în cantităţi limitate şi care este benefic, printre altele, pentru rolul său antiinflamator. Anumite componente din uleiul de avocado sunt utile pentru sănătatea articulaţiilor.

De asemenea, contribuie la întărirea oaselor şi asigură întărirea suprafeţei dinţilor. Avocado are efect în stoparea mirosului neplăcut al gurii.

Conţinutul de acid folic din avocado ajută la dezvoltarea creierului şi a ţesuturilor, mai ales în etapele de creştere rapidă a celulelor.
Nu doar că ajută la dezvoltarea creierului în perioada copilăriei, dar contribuie şi la menţinerea sănătăţii creierului. De aceea, avocado este introdus şi în alimentaţia copiilor.
 
 
Sursa foto: realitatea.net
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.