Clementinele, pline de vitamine. De ce să le consumi

  • Clementinul este un fruct citric, un hibrid dintre Citrus deliciosa și portocal.
 
Beneficiul clementinelor este ca sunt un aliat excelent împotriva virusurilor de sezon, pot fi utilizate în curele de slăbire, contin antioxidanți naturali, îmbunătățesc vederea și reduc stresul.
 
În categoria vitaminelor prezente în clementine se încadrează 48.800 mg de vitamina C, 0.600 mg de niacină și 0.200 g de tocoferol.
 
Mineralele pe care 100 de grame de clementine le conțin: potasiu (177 mg), calciu (30 mg) și fosfor (21 mg).
 
Cantitatea bogată de calciu ajută în creșterea și menținerea oaselor.
 
Pentru că au fibre, clementinele pot fi consumate din plin în zilele de Sărbătoare cu meniuri care abunda in grasimi si zahar. Însă nu le mâncați nicioadata după masă, ci cu o oră înainte sau la două ore după un festin culinar.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sucul delicios care îți oferă cantitatea zilnică recomandată de vitamina C. Ce conține

30 Apr 2020 1312

O cunoscută actriță britanică împlinește 43 de ani. Este deținătoare a premiului Oscar

05 Oct 2018 653

Clementinele, sursă de calciu pentru creșterea și menținerea oaselor

29 Dec 2017 1128

Consumaţi cât mai multe clementine. Sunt bogate în vitamine

06 May 2017 2163

Sănătate Mănâncă sănătos!

28 Apr 2015 1116

Salata de varza rosie

02 Nov 2011 2733