28 Jul, 2018 00:00
2608
Daniela MOLDOVEANU
Fosforul pe care îl găsim în caise ajută la menținerea memoriei, transmite
Agerpres.ro. Cercetările au arătat că sâmburii caiselor conțin, între altele, lecitină și acetilcolină, două substanțe foarte valoroase pentru procesele de memorare la nivelul creierului.
Sucul natural din pulpa de caise, aromat, delicios și foarte sănătos, este recomandat mai ales persoanelor care sunt foarte slăbite și obosite, sau care sunt în perioada de convalescență și trebuie să își refacă organismul.
Prin efectul antiinflamator, cura cu caise ajută la rărirea, până la eliminare, a crizelor de gută, la redobândirea aspectului normal și a mobilității articulațiilor afectate.
Caisele conțin pectină și celuloză, care, luptând împotriva bacteriilor și a infecțiilor, previn apariția bolilor la nivelul sistemului digestiv și chiar apariția cancerului de colon. Ele înlătură constipația și controlează digestia.
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: