De 4 ani Heka Hospital duce excelența la un alt nivel

Heka HospitalSingurul Spital Privat din Dobrogea cu un Compartiment de Primiri urgențe împlinește 4 ani. Astfel, la ceas aniversar, anuntăm oficial ca in curand vom deschide un centru de angiografie și cardiologie intervențională în spitalul Heka, în colaborare cu centrele Ares din București.

Heka Hospital a devenit unul dintre principalii furnizori de servicii medicale din oraşul şi judeţul Constanţa. Unitatea sanitară reuneşte specialităţi importante ale medicinei, având cea mai complexă structură din sistemul privat de sănătate din Dobrogea.  Totodată este singura unitate privată din judeţ care deţine Compartiment de Primiri Urgenţe.

Printre facilităţile oferite în Heka Hospital se numără blocul operator cu 3 săli de operație și secție ATI, Compartimentul de Radiologie si Imagistică medicală (CT, Rx, ecografie), precum şi Departamentul de Gastroenterologie şi endoscopie digestivă, oferind astfel o calitate sporită actului medical.

Centru de angiogafie și cardiologie intervențională

În toți acești ani, am investigat așteptările și nevoile pacienților. Dobrogea are nevoie de spitale, de servicii medicale performante. Astfel, la ceas aniversar, anuntăm oficial ca in curand vom deschide un centru de angiografie și cardiologie intervențională în spitalul Heka, în colaborare cu centrele Ares din București.

Centrul va asigura pacienților circuite complete de analize, consultații și investigații ce vor acoperi întreaga sferă a patologiei cardiovasculare.

“Pacienții arată, zi de zi,  că au încredere în spitalul nostru, iar rezultatul este concretizat în miile de intervenții chirurgicale efectuate în cele 3 săli de operații, în zecile de mii de consultații și investigații realizate de către colegii mei. 
Datorită sprijinului întregii noastre  echipe, am reuşit să evoluăm! Mulțumesc pacienților care au încredere în calitatea serviciilor noastre și îi asigurăm că sănătatea lor constituie principala noastră preocupare.” - Mohamed Zaher, Manager General


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Reduceri extraordinare la Heka Hospital Constanța!

12 Apr 2024 834

Heka Hospital Constanța Ce trebuie să știi despre nodulii tiroidieni

18 Mar 2024 853

Heka Hospital Constanța Descoperă starea inimii tale cu Testul EKG de efort!

13 Feb 2024 936

Heka Hospital Recunoașterea timpurie a simptomelor care necesită îngrijiri de urgență poate salva vieți

23 Jan 2024 936

Heka Hospital Operația laparoscopică gastric sleeve (micșorare stomac), o opțiune pentru cei care își doresc o schimbare

18 Dec 2023 1305

Heka Hospital Ce facem dacă întâmpinăm dificultăți de respirație în timpul somnului?

16 Nov 2023 1180

HEKA Hospital Aveţi dureri la nivelul cefei? Nu le ignoraţi!

30 Oct 2023 1439

HEKA Hospital „Afecțiunile urechilor, nasului și gâtului nu trebuie tratate superficial pentru că pot determina complicații grave”

22 Sep 2023 1315

HEKA Hospital Constanța Atenție la ambrozie. Simptomele alergiei

25 Aug 2023 1639

LIVE VIDEO-TEXT Armonia Grup deschide SIA, Servicii Imagistica Armonia, centrul medical care impune standarde noi în investigarea imagistică din Constanța (FOTO +VIDEO)

01 Aug 2023 3234

Armonia Grup continuă planul de extindere și anunță deschiderea SIA, cel mai nou și mai complex centru medical dedicat sectorului de investigații imagistice și radiologice din Constanța

01 Aug 2023 3180

Heka Hospital Constanța Tratamentul varicelor, cu cea mai nouă tehnologie

27 Jul 2023 1784

Excelență și inovație HEKA Hospital și ARES lansează Centrul de cardiologie intervențională, la Constanța (FOTO+VIDEO)

11 Jul 2023 3170

LIVE VIDEO+TEXT. Constanța Eveniment de lansare a Centrului de Cardiologie Intervențională din cadrul Heka Hospital & Ares (GALERIE FOTO+VIDEO)

11 Jul 2023 2429

Heka Hospital Dr. Adrian Barbu – „Nu orice tremor este boala Parkinson!”

24 Jun 2023 1915