Sanatate

Eveniment Medical, 21 mai 2019 Experții în oncologie de la Anadolu Medical Center vin la Constanța

Expertii in oncologie de la Anadolu Medical Center vin la Constanta

Specialisti de renume mondial de la Clinica Anadolu din Istanbul, Turcia, vor oferi marti 21 mai 2019, o a doua opinie medicala GRATUITA pacientilor cu probleme de oncologie medicala si onco-ginecologie.:
 • Profesor Doctor Murat Dede, specialist in Oncologie Ginecologica
 • Profesor Doctor Sinan Karaaslan, specialist in Oncologie Medicala
Gazda evenimentului, Medic Center – reprezentantul oficial pentru Romania al Centrului Medical Anadolu din Turcia, cu sediul in Constanta, strada Timisana nr. 34, incinta cladire BRD, etaj 3, va inregistra solicitarile pacientilor ce doresc participarea la intalnirea cu medicii si va furniza acestora toate informatiile necesare despre acest eveniment.
Persoanele interesate de o a doua opinie medicala gratuita a medicilor specialisti de la Centrul Medical Anadolu din Turcia, trebuie sa prezinte in cadrul intalnirii cu medicii analizele medicale traduse in limba engleza sau turca, nu mai vechi de 6 luni.
Locurile sunt limitate. Participarea la sesiunea de evaluare gratuita din 21 mai 2019 se face doar pe baza de programare la telefon 0241 543 920 / 0735 550 999 sau pe email la adresa office@mediccenter.ro. Traducerea  in limba romana va fi asigurata in cadrul evenimentului.


 
SUCCES APROBAT DE EUROPA!

Centrul Medical Anadolu este unui dintre cele mai bune centre din lume care abordeaza multidisciplinar tratamentul,
diagnosticarea si preventia cancerului!

 
Dupa 2 ani de evaluare minutioasa, am obtinut acreditarea OECI (Organizatia Institutelor Europene de cancer) si suntem onorati sa fim printre cele 30 centre acreditate OECI din toata lumea. De aceea, anuntam cu mandrie ca Centrul Medical Anadolu este singurul Centru de Cancer din Turcia acreditat de OECI.
 
Despre Clinica Anadolu din Turcia,
Anadolu Medical Center reprezentata oficial in Romania prin Medic Center, este una dintre cele mai inovatoare companii medicale din Turcia, de referinta la nivel European prin serviciile medicale oferite si prin programele de excelenta in:  
 • Oncologie,
 • Fertilizare In Vitro,
 • Cardiologie,
 • Obstetrica si ginecologie,
 • Stiinte neurologice,
 • Ortopedie,
 • Chirurgie plastica si reconstructiva,
 • Programe de control al sanatatii (Check-Up).
Dintre toate, cel mai solicitat de catre romani este Centrul de Oncologie, un domeniu in care centrul medical din Turcia a stabilit un parteneriat strategic cu Johns Hopkins Medicine, lider mondial in tratarea cancerului, supranumit si „cel mai bun spital al Americii in ultimii 21 de ani”.
Centrul de Oncologie ofera servicii de diagnosticare si tratament al tuturor tipurilor de cancer, precum si servicii de medicina preventiva. Spitalul este dotat cu tehnologie la cele mai inalte standarde internationale in domeniul tratarii cancerului. Centrul ofera, de asemenea, un program de screening cuprinzator, dezvoltat pentru a identifica persoanele sanatoase si pentru a informa publicul cu privire la metodele de prevenire a cancerului. 
Organizat strategic pe baza conceptului de „spital in spital”, centrul permite tuturor disciplinelor implicate in tratamentul si observarea pacientilor cu cancer sa colaboreze sub acelasi acoperis. Acest lucru este extrem de important, deoarece atat pacientul, cat si medicul primar, pot apela cu usurinta la asistenta din partea altor specializari medicale.
Centrul Medical Anadolu este unul dintre cele mai mari şi mai respectate spitale din Turcia si are un departament dedicat satisfacerii nevoilor pacientilor internationali, astfel ca, inca de la inceput, veti fi preluat si coordonat de o persoana vorbitoare de limba romana ce va va indruma pe toata perioada tratamentului si se ocupa de toate detaliile, permitandu-va sa va concentrati pe vindecare.

MEDIC CENTER CONSTANTA
Reprezentant oficial pentru Romania al Anadolu Medical Center din Turcia
Obtineti gratuit a doua opinie medicala a specialistilor de la
Anadolu Medical Center
 
In calitate de reprezentant oficial pentru Romania al Centrului Medical Anadolu din Turcia, indiferent de orasul de resedinta pe care il aveti,  Medic Center  va faciliteaza accesul la a doua opinie medicala gratuita oferita de expertii de la Anadolu Medical Center si va transmite  informatii legate de diagnosticare, analiza, tratament si deplasare la clinica.                               
Indiferent de afectiune, daca aveti o boala diagnosticata de medicul dumneavoastra din Romania si trimiteti dosarul medical catre reprezentatii Medic Center, veti primi o a doua opinie medicala gratuita si optiunile de tratament furnizate de medicii specialisti de la Anadolu Medical Center, alaturi de o estimare a costurilor in cazul in care optati pentru deplasarea la clinica.
Daca dupa primirea opinie medicale de la specialistii Anadolu Medical Center luati devizia de a merge la clinica, reprezentantii Medic Center vor organiza intreaga deplasare pentru dumneavoastra:
 • programare in cadrul clinicii
 • rezervare la hotelurile partenere Anadolu Medical Center
 • transfer gratuit de la aeroport la hotel
 • transfer gratuit zilnic de la hotel la clinica si inapoi
Foarte important: intrucat compania noastra Medic Center, opereaza in baza unui contract de reprezentare cu Anadolu Medical Center, preturile practicate in relatia cu pacientii programati de catre noi sunt aceleasi pe care clinica le practica fata de clientii sai directi. Totodata serviciile suplimentare pe care compania noastra vi le pune la dispozitie sunt absolut gratuite, astfel incat nu numai ca nu veti plati nimic in plus, dar veti beneficia si de servicii suplimentare.
Medic Center Constanta
Str. Timişana, nr. 34, incinta cladirii BRD, et. 4
Telefon: +4 0241 543 920 / +4 0241 543 930
Email: office@mediccenter.ro
Website www.anadolu-medical-center.ro

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ISJ Constanța Peste două sute de candidați s-au înscris la examenul național de definitivare în învățământ

23 Jul 2019 44

Trafic blocat pe tronsonul cuprins de străzile Ion Lahovari și Mihai Viteazu, în municipiul Constanţa

23 Jul 2019 54

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 22 iulie 2019

23 Jul 2019 90

Festivalul ONE Nume mari vor concerta în piaţa Ovidiu din Constanţa

23 Jul 2019 339

Avarie la CET Constanţa. Vezi ce cartiere sunt afectate

23 Jul 2019 222

Post vacant de contabil la Unitatea Militară 02022 din Constanţa

23 Jul 2019 277

„Povestea merge mai departe!” Atletul constănţean Marian Petre a evoluat în finala Campionatului European (galerie foto)

23 Jul 2019 446

De la cine cumpără Spitalul Judeţean Constanţa mai multe produse pentru laboratorul de analize (document)

23 Jul 2019 360

Mirciștii au sărbătorit diversitatea culturilor europene la festivalul de folclor și costum din Europa – Europeade (galerie foto)

23 Jul 2019 396

Meciuri amicale pentru HC Dobrogea Sud Constanţa. Primele teste, la Sfântu Gheorghe

23 Jul 2019 681

Ecufix Solutions SRL din județul Neamț va livra becuri către Transelectrica SA, Sucursala de Transport Constanța (document)

23 Jul 2019 443

Cât costă întreținerea tehnică a autospecialelor din dotarea Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA (document)

23 Jul 2019 446

„Ne lipseşti, Mişu! Nu te vom uita niciodată!” Un an fără Dumitru Mihăilescu, fostul expert sportiv al CS Farul Constanţa

23 Jul 2019 607

Ralverti Star a reclamat Primăria Constanţa la CNSC. Contestaţia i-a fost admisă

23 Jul 2019 477

Profesorii află, azi, rezultatele inițiale la examentul de titularizare. Unde se vor afișa notele

23 Jul 2019 469