Eveniment Medical, 21 mai 2019 Experții în oncologie de la Anadolu Medical Center vin la Constanța

Expertii in oncologie de la Anadolu Medical Center vin la Constanta

Specialisti de renume mondial de la Clinica Anadolu din Istanbul, Turcia, vor oferi marti 21 mai 2019, o a doua opinie medicala GRATUITA pacientilor cu probleme de oncologie medicala si onco-ginecologie.:
  • Profesor Doctor Murat Dede, specialist in Oncologie Ginecologica
  • Profesor Doctor Sinan Karaaslan, specialist in Oncologie Medicala
Gazda evenimentului, Medic Center – reprezentantul oficial pentru Romania al Centrului Medical Anadolu din Turcia, cu sediul in Constanta, strada Timisana nr. 34, incinta cladire BRD, etaj 3, va inregistra solicitarile pacientilor ce doresc participarea la intalnirea cu medicii si va furniza acestora toate informatiile necesare despre acest eveniment.
Persoanele interesate de o a doua opinie medicala gratuita a medicilor specialisti de la Centrul Medical Anadolu din Turcia, trebuie sa prezinte in cadrul intalnirii cu medicii analizele medicale traduse in limba engleza sau turca, nu mai vechi de 6 luni.
Locurile sunt limitate. Participarea la sesiunea de evaluare gratuita din 21 mai 2019 se face doar pe baza de programare la telefon 0241 543 920 / 0735 550 999 sau pe email la adresa office@mediccenter.ro. Traducerea  in limba romana va fi asigurata in cadrul evenimentului.


 
SUCCES APROBAT DE EUROPA!

Centrul Medical Anadolu este unui dintre cele mai bune centre din lume care abordeaza multidisciplinar tratamentul,
diagnosticarea si preventia cancerului!

 
Dupa 2 ani de evaluare minutioasa, am obtinut acreditarea OECI (Organizatia Institutelor Europene de cancer) si suntem onorati sa fim printre cele 30 centre acreditate OECI din toata lumea. De aceea, anuntam cu mandrie ca Centrul Medical Anadolu este singurul Centru de Cancer din Turcia acreditat de OECI.
 
Despre Clinica Anadolu din Turcia,
Anadolu Medical Center reprezentata oficial in Romania prin Medic Center, este una dintre cele mai inovatoare companii medicale din Turcia, de referinta la nivel European prin serviciile medicale oferite si prin programele de excelenta in:  
  • Oncologie,
  • Fertilizare In Vitro,
  • Cardiologie,
  • Obstetrica si ginecologie,
  • Stiinte neurologice,
  • Ortopedie,
  • Chirurgie plastica si reconstructiva,
  • Programe de control al sanatatii (Check-Up).
Dintre toate, cel mai solicitat de catre romani este Centrul de Oncologie, un domeniu in care centrul medical din Turcia a stabilit un parteneriat strategic cu Johns Hopkins Medicine, lider mondial in tratarea cancerului, supranumit si „cel mai bun spital al Americii in ultimii 21 de ani”.
Centrul de Oncologie ofera servicii de diagnosticare si tratament al tuturor tipurilor de cancer, precum si servicii de medicina preventiva. Spitalul este dotat cu tehnologie la cele mai inalte standarde internationale in domeniul tratarii cancerului. Centrul ofera, de asemenea, un program de screening cuprinzator, dezvoltat pentru a identifica persoanele sanatoase si pentru a informa publicul cu privire la metodele de prevenire a cancerului. 
Organizat strategic pe baza conceptului de „spital in spital”, centrul permite tuturor disciplinelor implicate in tratamentul si observarea pacientilor cu cancer sa colaboreze sub acelasi acoperis. Acest lucru este extrem de important, deoarece atat pacientul, cat si medicul primar, pot apela cu usurinta la asistenta din partea altor specializari medicale.
Centrul Medical Anadolu este unul dintre cele mai mari şi mai respectate spitale din Turcia si are un departament dedicat satisfacerii nevoilor pacientilor internationali, astfel ca, inca de la inceput, veti fi preluat si coordonat de o persoana vorbitoare de limba romana ce va va indruma pe toata perioada tratamentului si se ocupa de toate detaliile, permitandu-va sa va concentrati pe vindecare.

MEDIC CENTER CONSTANTA

Reprezentant oficial pentru Romania al Anadolu Medical Center din Turcia
Obtineti gratuit a doua opinie medicala a specialistilor de la
Anadolu Medical Center

 
In calitate de reprezentant oficial pentru Romania al Centrului Medical Anadolu din Turcia, indiferent de orasul de resedinta pe care il aveti,  Medic Center  va faciliteaza accesul la a doua opinie medicala gratuita oferita de expertii de la Anadolu Medical Center si va transmite  informatii legate de diagnosticare, analiza, tratament si deplasare la clinica.                               
Indiferent de afectiune, daca aveti o boala diagnosticata de medicul dumneavoastra din Romania si trimiteti dosarul medical catre reprezentatii Medic Center, veti primi o a doua opinie medicala gratuita si optiunile de tratament furnizate de medicii specialisti de la Anadolu Medical Center, alaturi de o estimare a costurilor in cazul in care optati pentru deplasarea la clinica.
Daca dupa primirea opinie medicale de la specialistii Anadolu Medical Center luati devizia de a merge la clinica, reprezentantii Medic Center vor organiza intreaga deplasare pentru dumneavoastra:
  • programare in cadrul clinicii
  • rezervare la hotelurile partenere Anadolu Medical Center
  • transfer gratuit de la aeroport la hotel
  • transfer gratuit zilnic de la hotel la clinica si inapoi
Foarte important: intrucat compania noastra Medic Center, opereaza in baza unui contract de reprezentare cu Anadolu Medical Center, preturile practicate in relatia cu pacientii programati de catre noi sunt aceleasi pe care clinica le practica fata de clientii sai directi. Totodata serviciile suplimentare pe care compania noastra vi le pune la dispozitie sunt absolut gratuite, astfel incat nu numai ca nu veti plati nimic in plus, dar veti beneficia si de servicii suplimentare.
Medic Center Constanta
Str. Timişana, nr. 34, incinta cladirii BRD, et. 4
Telefon: +4 0241 543 920 / +4 0241 543 930
Email: office@mediccenter.ro
Website www.anadolu-medical-center.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Iată unde pot ieși locuitorii din Constanța în acest weekend

18 Apr 2024 80

Știri Constanța Conducător auto beat depistat în trafic pe strada Revoluției din Hârșova. Ce alcoolemie avea acesta

18 Apr 2024 77

Licitații Constanța Nuclearelectrica investește în servicii de montare-demontare schelă (DOCUMENT)

18 Apr 2024 118

Conferința Municipală a PSD Constanța „se joacă" pe scena mică de la Casa de Cultură!

18 Apr 2024 216

Societate nouă, deschisă la Constanța. Iată cu ce se ocupă Tabiet To Go SRL

18 Apr 2024 145

Cumpărări directe Constanța Primăria Pantelimon cumpără stație de autobuz (DOCUMENT)

18 Apr 2024 135

Apel respins în procesul dintre Bestfoam SRL și Comisariatul Județean Constanța

18 Apr 2024 135

Daniel Gigi Tatu a sărit din echipa Chițac, în cea a senatorului Felix Stroe!

18 Apr 2024 219

Nouă firmă, deschisă în Constanța. Iată unde are sediul

18 Apr 2024 175

Cumpărări directe Constanța Consiliul Local Castelu, licitație deschisă pentru lucrări montare pavele și borduri pe strada Republicii (DOCUMENT)

18 Apr 2024 165

Se întrerupe furnizarea energiei în perioada următoare în mai multe localități din județul Constanța. Vezi dacă ești afectat

18 Apr 2024 190

Pronunțare amânată în procesul dintre Silo Port SRL și Comisariatul Județean Constanța

18 Apr 2024 159

Firme Constanța Cafenea nouă, deschisă în Năvodari. Iată cine o administrează

18 Apr 2024 190

APM Constanța Undă verde de la Mediu pentru extinderea zonei de exploatare de către Celco SA

18 Apr 2024 138

Imobiliare Constanța Când are loc dezbaterea publică pentru construirea unui imobil de 11 etaje la Neptun?

18 Apr 2024 141