Kiwi ajută la eliminarea toxinelor din colon

Kiwi este o sursă foarte bună de fibre dietetice. Cercetătorii au descoperit ca dietele care conțin o mulțime de fibre pot reduce nivelul ridicat de colesterol, ceea ce poate reduce riscul de boli de inimă și de atac de cord. Fibrele sunt, de asemenea, bune pentru eliminarea toxinelor din colon, astfel fiind utile în prevenirea cancerului de colon. În plus, fructele kiwi, bogate în fibre, sunt bune pentru păstrarea nivelului de zahăr din sânge pentru pacienții cu diabet zaharat, conform Agerpres.ro 
 
Datorită conținutului ridicat de potasiu, kiwi poate ajuta la anularea efectelor sodiului din organism. O creștere a aportului de potasiu, împreună cu o scădere a consumului de sodiu este cea mai importantă schimbare dietetică pe care o persoană o poate face pentru a reduce riscul de boli cardiovasculare și a accidentului vascular cerebral.
Fructele kiwi conțin un număr de antioxidanți sănătoși, inclusiv quercetina și luteina, care este cel mai abundent în compoziția fructului kiwi, promovează sănătatea ochilor.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.