Sanatate

Kiwi, fructul perfect în cosmetică

Masca se poate face dintr-un kiwi bine copt, 2 linguri de ulei de măsline sau ulei de sunătoare, un gălbenuş de ou, care se amestecă bine apoi se întinde pe faţă şi se lasă să acţioneze 20 min, apoi se spală cu apă călduţă.
Dacă ai tenul iritat, zdrobeşte un kiwi foarte copt şi combină-l cu două linguriţe de ulei de măsline şi un găbenuş de ou. Uleiul de măsline îţi va hidrata tenul, iar fructul de kivi va stimula circulaţia sângelui.

Kiwi este un fruct bogat în Vitamina C, iar Vitamina C joacă un rol primordial în sinteza colagenului. Datorită Vitaminelor A și E conținute, kiwi are proprietăți antioxidante. Masca cu kiwi este o mască anti-riduri naturală care ajută la prevenirea formării ridurilor faciale, neutralizând efectele radicalilor liberi. Kiwi este un fruct care ajută în lupta împotriva îmbătrânirii celulare și are o acțiune reparatoare asupra pielii deteriorate.

Aplicarea regulată a acestei măști pe ten, gât și decolteu permite realizarea unei curățări în profunzime a tenului. Kiwi are o mulțime de proprietăți enzimatice și purifiante, extrem de căutate de domeniul cosmeticii, deoarece pielea este agresată în continuu de poluare și de machiaj și necesită o curățare blândă și revitalizantă.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Kiwi conține o mulțime de antioxidanți și reprezintă o sursă importantă de fibre

17 Dec 2018 195

Kiwi conține un număr de antioxidanți sănătoși

07 Nov 2018 216

Kiwi ajută la reglarea tensiunii arteriale, previne îmbătrânirea și scade colesterolul

08 Oct 2018 336

Kiwi poate ajuta la anularea efectelor sodiului din organism

06 Sep 2018 270