Perele ajută sistemul imunitar datorită conținutului bogat de antioxidanți

Perele sunt fructe delicioase ce conțin apa în proporție de 80%, fibre, fier, vitamina C, vitamina A, vitamina E, vitamine din complexul B, acid folic, enzime, antioxidanți și minerale precum zinc, sodiu, clor, calciu, magneziu, potasiu, cupru și mangan. Au un indice glicemic redus (30), motiv pentru care sunt digerate și absorbite mult mai lent față de alimentele care au un indice glicemic mediu sau mare, informează Agerpres.ro .
 
Din pere se pot prepara dulcețuri, compoturi, mâncăruri, deserturi etc.
 
Pentru a beneficia de proprietățile acestor fructe delicioase se recomandă consumul cu tot cu coajă.
 
Atât para în sine cât și sucul de pară sunt adevărate medicamente naturiste pentru organism.
 
Pentru un sistem imunitar crescut se recomandă consumul de pere regulat datorită antioxidanților ce se regăsesc în compoziția acestor fructe.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.