Sănătate Cum ne creştem imunitatea în sezonul rece

Imunitatea scăzută poate duce la o mai uşoară îmbolnăvire, mai ales în sezonul rece. De aceea, este foarte important să ne protejăm şi să ne asigurăm prin stilul de viaţă o imunitate puternică.
 
Totul poate începe de la o dietă formată din alimente bogate în vitamina C, vitaminele A, B6, E, dar şi fier, calciu sau acid folic. Astfel, este recomandat consumul de portocale, kiwi, mandarine, spanac, varză, morcovii sau broccoli.
 
Ceaiul este o bună sursă de antioxidanţi şi poate ajuta la păstrarea gripei la distanţă. În astfel de cazuri sunt recomandate ceaiul de tei sau de echinaceea. De asemenea, nu trebuie neglijat efectul vaccinului antigripal şi odihna suficientă. Totodată, specialiştii recomandă să nu uităm de exerciţiile de mişcare, chiar şi în acest sezon.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.