Sănătate Produse naturale cu rol antibiotic

Folosirea antibioticelor distruge bacteriile folositoare din intestine, conduce la crearea de bacterii nocive, care sunt extrem de rezistente la medicamente, şi, de asemenea, afectează imunitatea organismului. Pentru a împiedica scăderea capacităţii naturale a organismului de a se opune multor boli, se recomandă consumul unor alimente cu proprietăţi antibiotice.

Ceapa, spre exemplu, are proprietăţi antibacteriene şi antiseptice, îndepărtează bacteriile şi microbii şi contribuie la întărirea sistemului imunitar. Varza are proprietăţi antimicrobiene şi poate distruge toate tipurile de bacterii malefice. Mierea este un alt antibiotic natural, care distruge bacteriile nocive şi protejează organismul împotriva bolilor.

Şi scorţişoara este un antibiotic natural, dar şi un antioxidant puternic, ce stimulează sistemul imunitar. Cimbrul are proprietăţi antibiotice, antimicrobiene, antifungice şi antiprotozoare. Salvia, totodată, este un alt produs cu efecte antibiotice, eficient pentru afecţiunile tractului respirator superior. Salvia contribuie la tratarea bolilor de stomac, reduce febra, fiind eficientă şi împotriva răcelii şi a gripei.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.