Sănătate Pulberea de măceşe, un puternic antioxidant şi antiinflamator, eficientă în bolile reumatice

Măceşele, cele mai complete forme de nutrienţi din natură, sunt foarte bogate în vitamina C, antioxidanţi, flavonoide, caroten, acizi triterpeni şi galactolipide. Acestea conţin, de asemenea, vitaminele A, B1, E, K, P, niacină, pectină, fosfor, fier, calciu şi magneziu. Printre beneficiile consumului de măceşe se numără scăderea tensiunii arteriale sau a colesterolului, reducerea durerilor şi a pierderilor de fier asociate menstruaţiei. Totodată, măceşele au o mare eficienţă asupra articulaţiilor genunchilor şi dificultăţilor de mers asociate.
 
Pulberea de măceşe este un puternic antioxidant şi antiinflamator, reduce durerea asociată artritei şi altor boli reumatice. Ceaiul de măceşe este folosit pentru creşterea imunităţii organismului şi pentru a menţine starea generală de sănătate. Prin conţinutul de vitamine şi minerale, acest ceai devine eficient în tratamentul răcelilor, tusei şi gripei. De asemenea, ceaiul de măceşe funcţionează drept un calmant în caz de insomnii, migrene, astenii nervoase şi oboseală fizică cronică. Ceaiul de măceşe protejează inima, menţine buna funcţionare a vaselor capilare şi normalizează circulaţia sângelui. În plus, el combate pietrele la rinichi şi calmează crizele de ficat.
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consumați ceai de măceșe! Combate mai multe afecțiuni

01 Apr 2017 2218

Ceaiul de măceșe, un bun remediu pentru bolile de rinichi

15 Feb 2017 9316

Sănătate Ceaiul de măceşe combate oboseala

02 Jul 2015 1967

Sănătate Măceşele ameliorează durerile articulare

17 Apr 2015 1566

Sănătate Beneficiile consumului de măceşe

27 Feb 2015 2724

Sănătate Măceşele întăresc sistemul imunitar

10 Oct 2014 2174

Patru remedii naturiste pentru creşterea imunităţii

18 Aug 2014 4672

Metode de îngrijire pentru un decolteu frumos

10 Jul 2014 1635

Măceşele, remedii pentru mai multe boli

08 Jun 2014 3107