Ștevia – alimentul supersănătos ușor de găsit și preparat

  • Ștevia conține și fibre, ceea ce asigură o îmbunătățire reală a digestiei și a tranzitului intestinal.
Ușor de cultivat, ușor de preparat, ștevia poate fi considerat un „superaliment“, grație beneficiilor pe care le aduce funcționării organismului.

Nutriționiștii spun că ștevia are un conținut bogat în vitamine, dar și minerale. Dintre vitaminele pe care le conține această plantă, amintim vitamina A, C, E, K, precum și mineralele potasiu, magneziu, calciu și zinc.

Foarte important, ștevia conține și fibre, ceea ce asigură o îmbunătățire reală a digestiei și a tranzitului intestinal.

Printre beneficiile pe care le are consumul de ștevie, specialiștii în nutriție amintesc efectul său antioxidant, mai puternic decât în cazul altor alimente, reglarea tranzitului intestinal, dar și faptul că aceasta reduce inflamația.


În plus, ștevia întărește sistemul imunitar, îmbunătățește vederea și asigură sănătatea pielii, înfrumusețând-o, totodată.



Sursa foto: realitatea.net
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sănătate De ce vanilia este recomandată persoanelor care suferă de depresie

07 Aug 2015 1218