Cu toții ne-am întâlnit cu respirația urât mirositoare. Cum o putem îndepărta

  • Contra limbii încărcate și a respirației urât mirositoare putem să bem o infuzie de pelin (o jumătate de linguriță la o cană cu apă).
  • De asemenea, putem face gargară cu 40 de picături de tinctură-mama de smirnă, diluate cu apă călduță.
 
Este important să căutăm mai întâi motivele acestei respirații urât mirositoare, și să rezolvăm problema, care este legată deseori de dinți, spune autorul Thierry Robert în cartea sa intitulată "800 de rețete secrete pentru sănătate -Leacuri naturale din farmacopeea universală.
 
Contra limbii încărcate și a respirației urât mirositoare putem să bem o infuzie de pelin (o jumătate de linguriță la o cană cu apă). Te ajuta mestecarea unei cuișor, câtorva frunze proaspete de pătrunjel, de mentă, de coriandru, sau de tarhon, dar și ronțăirea de boabe de cafea.
 
De ajutor ar putea fi să bem o linguriță de bicarbonat de sodiu întru-un pahar cu apă. Putem să sugem o stea de anason stelat sau badian. Mirosul urât din gură ar putea dispărea dacă am bea câteva picături de ulei esențial de ienupăr, în puțină apă călduță.
 
De asemenea, putem face gargară cu 40 de picături de tinctură-mama de smirnă, diluate cu apă călduță.
 
Cum să bem o infuzie de salvie, iar în caz de supurare a mucoaselor nasului punem câteva picături din această infuzie de salcie în caușul palmei, inspirăm profund, apoi dăm afară lichidul. Repetăm de câteva ori pe ambele nări.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.