Ştiaţi că...? Dan Bittman împlineşte, astăzi, 53 de ani (video)

Liderul formaţiei Holograf, Dan Bittman, împlineşte, astăzi, vârsta de 53 de ani. Artistul s-a născut pe 29 martie, la Bucureşti.
 
În 1994, a reprezentat România în cadrul concursului muzical Eurovision, unde a acumulat 14 puncte, ocupând la final locul 21. Între anii 2001 și 2003, a moderat emisiunea-concurs Bravo Bravissimo, difuzată de TVR 1. De asemenea, a prezentatat şi emisiunea Dănutz SRL şi, timp de un sezon, a fost mentor la emisiunea X Factor.
 
În 2010, a fost desemnat consilier la Ministerul de Finanțe al României, dar la scurt timp a demisionat din această funcție. În prezent, face parte din trupa Holograf, cu care, de-a lungul anilor, a lansat melodii cu priză la public, precum „Ți-am dat un inel'', „Să nu-mi iei niciodată dragostea'', „Cât de departe''.
 
În 2004, preşedintele României de la acea vreme, Ion Iliescu, i-a conferit lui Dan Bittman Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Categoria B – „Muzică", „pentru contribuțiile deosebite în activitatea artistică și culturală din țara noastră, pentru promovarea civilizaţiei şi istoriei româneşti”.
 
Sursa foto: apropotv.ro

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.