Ştiaţi că...? În 1940 – S-a născut Nancy Sinatra, cântareaţă şi actriţă americană (video)

Nancy Sandra Sinatra (născut 08 iunie 1940) este o cântăreață și actriță americană. Ea este fiica regretatului cântăreț / actor Frank Sinatra și este cunoscută pentru performanţa ei din 1966  "These Boots Are Made for Walkin“.

Alte înregistrări care definesc sunt " Sugar Town ", numărul unu 1967" Stupid Thing "(un duet cu tatăl ei), piesa titlu de James Bond filmul trăiești doar de două ori , de mai multe colaborări cu Lee Hazlewood , cum ar fi "Jackson ", și acoperirea ei de Cher lui " Bang Bang ", care a fost folosit în secvența de deschidere a Quentin Tarantino 's 2003 filmul Kill Bill: Vol. Unul .

Nancy Sinatra a inceput cariera în domeniul muzical dar și actoricesc la începutul anilor 1960, dar inițial a obținut un succes numai în Europa și Japonia. La începutul anului 1966 a avut un transatlantic numarul unu hit cu  „These Boots Are Made for Walkin, care a arătat stilul ei provocator, dar blajin, și care a popularizat-o. 

Sinatra a avut, de asemenea, o cariera in actorie scurt la mijlocul anilor '60, inclusiv un rol alaturi de Elvis Presley in filmul Speedway , și cu Peter Fonda în Îngerii Wild . În Căsătoria pe Rocks , Frank Sinatra și Nancy a jucat un tată fictiv și fiică.

Cu filmul a cochetat doar o scurta perioada de timp. Fiica cea mare a lui Frank, Nancy Sandra Sinatra a mostenit pasiunea pentru muzica a tatalui dar nu a atins niciodata popularitatea acestuia.Cea mai cunoscuta melodie a cantaretei a ramas These boots are made for walking, lansata in 1966. Cover-ul din 1967 al melodiei Bang Bang (You shot me down) a fost folosit de Quentin Tarantino in deschiderea filmului Kill Bill: Vol. 1. Tot in 1967 Nancy a lansat melodia in duet cu tatal ei, Somethin' stupid.

Sursa Wikipedia.com


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nancy Sinatra Sr. a murit la vârsta de 101 ani!

14 Jul 2018 2132

Frank Sinatra Junior, răpus de un atac de cord

17 Mar 2016 2097

Ştiaţi că...? În urmă cu 48 de ani, Frank Sinatra şi...

19 Jul 2014 3245