Ştiaţi că...? Se împlinesc 21 de ani de la moartea lui Kurt Cobain

Pe 8 aprilie 1994, s-a stins din viaţă Kurt Cobain, cântăreț, chitarist și compozitor în formația de muzică rock Nirvana. Artistul a fost găsit împuşcat în cap, în casa lui din Lake Washington, de către un electrician. În sânge i-au fost găsite urme de heroină şi de Valium. Cobain a lăsat un bilet de adio adresat soţiei sale, Courtney Love, şi fiicei sale de 19 luni, care se încheia cu "I love you. I love you".
 
Deşi autorităţile au declarat că aveau de-a face cu o sinucidere, fanii din întreagă lume, precum şi câţiva experţi, nu au fost de acord cu explicaţia oficială. Astfel, au apărut o serie de teorii ale conspiraţiei. Probabil cea mai renumită bănuială planează asupra soţiei lui Kurt Cobain, Courtney Love. Potrivit apropiaţilor muzicianului, acesta urma să divorţeze de Courtney şi să o lase fără niciun ban.
 
În ultimii ani de viață, Cobain s-a luptat cu dependența de droguri şi a făcut cu greu față presiunii mass-media, el declarând la un moment dat: „Faimos era ultimul lucru la care voiam să ajung”.
 
Sursa foto: rollingstone.com

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.