Știați că ….Fotbalistul Adrian Mutu împlinște 41 de ani

Fostul fotbalist român, Adrian Mutu s-a născut pe 8 ianuarie 1979, la Călinești, județul Argeș, România. Supranumit Briliantul, Adrian Mutu a jucat pe postul de atacant sau extremă stânga, informează Wikipedia.org.
 
Este cel mai bun marcator din istoria naționalei României, cu 35 de goluri înscrise, record pe care îl împarte cu Gheorghe Hagi.
 
În anul 2001, Adrian Mutu s-a căsătorit cu Alexandra Dinu, o vedetă de televiziune din România, cu care are un copil, Mario. Cei doi au divorțat în 2003. 
 
În 2005, Mutu s-a căsătorit pentru a doua oară, cu modelul dominican Consuelo Matos Gómez, fiind cununați de către Nicu Gheară, personaj al lumii interlope. Au doi copii împreună, Adriana, născută în 2006, și Maya Vega, născută în 2008. 
 
Conform emisiunii TVR „Mari români” din anul 2006, lansată sub forma unei campanii de identificare a celor mai mari români din toate timpurile, din 100 de „Mari români” aleși de participanți, Adrian Mutu a ieșit pe locul 50.  
 
În anul 2013, Mutu a divorțat de Consuelo Matos Gomez. 
Pe 1 ianuarie 2016 Adrian Mutu s-a căsătorit in Cuba cu Sandra Bachici. 
Ziaristul italian Matteo Morandini a lansat în anul 2009 o carte biografică despre viața lui Adrian Mutu. Cartea intitulată „Ca nimeni altul” prezintă viața și cariera de fotbalist a lui Mutu, inclusiv perioada de la Chelsea și urmările sale. 
 
Din 2010, antrenorul Răzvan Lucescu a avut rezerve privind convocarea lui la naționala României, motivând aceasta prin atitudinea lui Mutu la meciul cu Serbia din preliminariile CM 2010, când a fost surprins consumând băuturi alcoolice într-un club de noapte din Belgrad.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.