Știați că….? La această dată s-a născut cântărețul Aurel Tămaș

  • Un artist, un om al muzicii populare și al muzicii ușoare, clujean venit din mediul rural, tradițional, credincios, foarte dedicat activităților ce le desfășoară, dar mai ales un adevărat mare român, acesta este Aurel Tămaș.
 Aurel Tămaș (n. 16 aprilie 1961, Borșa, județul Cluj) este un cântăreț de muzică populară și ușoară din România.
 
Un artist, un om al muzicii populare și al muzicii ușoare, clujean venit din mediul rural, tradițional, credincios, foarte dedicat activităților ce le desfășoară, dar mai ales un adevărat mare român, acesta este Aurel Tămaș.

S-a născut în 16 aprilie 1961 într-o familie tradițional ardelenească în Borșa, județul Cluj, iar în prezent este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică populară din România.
 
O carieră de succes este și premiată pe măsură, 2 discuri de aur și unul de platina fac din Aurel Tămaș un artist complet. Mai mult decât atât, interpretul se mândrește cu premii la Festivale Internaționale, împreuna cu tot grupul, dar cel mai mare premiu pentru el este: “faptul că lumea te ascultă, te iubește.”, scrie wikipedia.org.
 
A urma colaborările cu casele de discuri ElectRecord, Roton, Glas Transilvan și cu Vasile Chiorean, Alexandra Gibescu, Adrian Stefanescu, Ana Chiorean, Catalin Muraru.
 
Printre cele mai cunoscute melodii cântate de Aurel Tămaș sunt "Cucule pasăre mândră", "Nu-i român ca ardeleanu", "Viață trecătoare", "Floare de melin" ș.a.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Oferta de cozonaci din perioada Crăciunului se apropie de 7,5 milioane! Situația cererilor

23 Dec 2023 740

Declarațiile unei femei la accidentul rutier, mortal, din Constanța, în care un tânăr și-a pierdut viața (FOTO+VIDEO)

27 Oct 2023 4556

Fotoreportaj Viață curmată crunt! Lumânări pentru tânărul de 21 de ani aruncat din mașină la peste 120 km/h, în Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

27 Oct 2023 5802

#DobrogeaDigitală La mulți ani, Liviu Manolache!

20 Oct 2021 2832

Intervenție dificilă în apropierea localității Greci, județul Tulcea pentru salvarea unui adolescent. Unde a rămas acesta blocat (galerie foto+video)

07 Jan 2018 4260

Asfaltarea străzilor din 2 Mai, o prioritate a Primăriei Limanu

27 Jan 2016 3209

Mesajele de pe Facebook ale prietenilor îndureraţi Un tânăr de 26 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident petrecut în Constanţa

20 Mar 2015 3211

Femeie lovită de două maşini pe bulevardul Aurel Vlaicu După o lună de spitalizare, Samanta Gureanu a încetat din viaţă

30 Jul 2014 1790