Știați că...? Se împlinesc 15 ani de la moartea „Vânătorului de crocodili” Steve Irwin


 
  • Stephen Robert Irwin s-a stins din viață pe 4 septembrie 2006, la vârsta de 44 de ani.
  • A fost un prezentator de televiziune, ecolog și proprietar de grădină zoologică.

A devenit cunoscut datorită documentarelor sale de pe Discovery ("The Crocodile Hunter") și a filmelor artistice în care a jucat. Acesta a încetat din viață în nordul Australiei, într-un accident subacvatic, potrivit wikipedia.org.

În dimineața de luni, 4 septembrie 2006, a fost înțepat în piept de o pisică de mare. Stephen Irwin se afla în largul portului Douglas, la nord de Cairns Australia, unde lucra la un documentar despre lumea submarină.

Steven Irwin era cunoscut drept un entuziast al faunei sălbatice.

Steve și soția sa, Terri Irwin (Raines), de origine americană, au devenit cunoscuți în toată lumea cu emisiuni despre viața animalelor sălbatice și în special a crocodililor. Montajul scenelor în care Steve și soția sa prind crocodili în luna de miere devine primul episod din serialul "Crocodile Hunter", difuzat până în prezent, în 122 de țări și vizionat de peste 200 de milioane de telespectatori. Sub conducerea exuberantă a lui Steve,iau naștere și activează fundația "Wildlife Warriors" și "International Crocodile Rescue", iar în cadrul Australia Zoo se deschid Animal Planet Crocoseum, aviarul Rainforest și Templul Tigrilor.
 
Emisiunile sale televizate au fost urmărite de zeci de milioane de telespectatori, cuceriți atât de neprevăzutul situațiilor în care se punea, cât și de umorul care îi însoțea permanent aventurile în rândul celor care nu cuvântă.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fotoreportaj Aventură în Dobrogea. Imagini spectaculoase din Munții Măcin, cei mai bătrâni munți din România

27 Jun 2021 8972

Știați că...?„Vânătorul de crocodili” Steve Irwin ar fi împlinit astăzi 58 de ani

22 Feb 2020 1519

Steve Irwin sau „vânătorul de crocodili” şi-ar fi sărbătorit ziua de naştere astăzi

22 Feb 2017 1941

Scrisoarea lui Steve Irwin către părinții săi. Ce le-a scris înainte să moară

02 Sep 2016 2211