Una dintre fostele Spice Girls împlinește 44 de ani. Cu cine este căsătorită

Victoria Beckham (n. Adams,) s-a născut pe 17 aprilie 1974 și este o femeie de afaceri, creatoare de modă, scriitoare, actriță și cântăreață de origine britanică. Potrivit Wikipedia, Victoria Beckham și-a câștigat popularitatea la sfârșitul anilor '90, când s-a alăturat formației pop Spice Girls și a fost poreclită Posh Spice de revista britanică Top of the Pops în iulie 1996.
 
După despărțirea de Spice Girls a urmat o carieră muzicală solo, în decursul căreia a lansat mai multe discuri single. Primul dintre acestea, Out of Your Mind, a ajuns pe locul al doilea în UK Singles Chart, fiind cea mai bună clasare a ei de până acum.
 
Beckham a cunoscut și mai mult succes pe plan internațional odată cu cariera în modă. Aceasta a inclus crearea unei linii de blugi pentru Rock & Republic și mai târziu propria ei marcă, dVb Style. Beckham și-a creat propria linie de ochelari de soare și de parfumuri, intitulată „Intimately Beckham”, care a fost lansată în Regatul Unit și SUA. În asociere cu casele de modă Samantha Thavasa și Chen Shiatzy, ea a produs o gamă de genți de mână și de bijuterii. În plus, Beckham a lansat două cărți best-seller: o autobiografie și un ghid de modă, mia transmite sursa citată.
 
Ea este căsătorită cu David Beckham și au împreună patru copii.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.